Een koorlid vertelt……. (deelname Limburgs Korenfestival)

Het Limburgs Korenfestival, net even iets anders…

Zingen, onze gezamenlijke passie, maar dan onder het wakend oog van een jury. Spannend en een uitdaging; maar wel een die met veel enthousiasme werd aangegrepen.
Vol goede moed, onderlinge saamhorigheid en met menige extra repetitie waarin de laatste puntjes op de i gezet werden, togen we richting de Oranjerie in Roermond. De samenklank, dynamiek, choreografie en uitstraling, alles moest nu samenkomen.
Om de zenuwen nog wat naar de achtergrond te schuiven stortten we ons op de workshop koor make over. Het enthousiasme groeide en dingen vielen op het  laatste nippertje op hun plek!
Na het versterken van de innerlijke mens met een heerlijk verzorgde lunch volgde nog eenmaal een inzing moment. We waren er klaar voor; samen kunnen wij dit!!
Eenmaal in de zaal, luisterend naar de andere koren, groeide de spanning. Het moment was daar. Zelfverzekerd vertaalden we ons muzikale programma, dirigente, combo en leden. De sfeer was goed, het publiek werd enthousiast en de prestatie was daar!
Wat een fantastische beleving!!
Vol adrenaline en vooral een goed gevoel werd er gezellig wat gedineerd. Om vervolgens af te sluiten met het avond programma en het verlossende aantal behaalde punten binnen te mogen halen! En dat aantal, daar mogen we met recht met zijn allen trots op zijn !! Shine, shine, shine; want dat is wat we deden!!!
Iedereen bedankt!!!!
Koorleden vertellen....... (deelname Limburgs Korenfestival)<< >>Limburgs Korenfestival 2017

You must be logged in to post a comment.