Limburgs Korenfestival 2017

Afgelopen periode heeft New Generation hard gewerkt ter voorbereiding voor de Provinciale NKF Competitie Limburg op 7 en 8 oktober in de Oranjerie te Roermond. De competitie was onderdeel van de Open Limburgse Koordagen 2017 dat door VNK werd georganiseerd. De jury bestond uit John Damsma (juryvoorzitter), Jetse Bremer en Rein de Vries. Tijdens het Open Limburgs Korenfestival, in samenwerking met het Nederlands Koorfestival, streden de koren om een aantal mooie prijzen. Voor sommige koren was dit het spannendste moment van het weekend: de prijsuitreiking.

Wie wordt Festivalwinnaar? Wie wordt Limburgs Koor van het Jaar? En wie wint de prijs van het beste grote koor?

New Generation o.l.v. Ilona Schouten, viel in ieder geval op doordat er naast de zang ook aandacht was besteed aan presentatie en choreografie en door haar enthousiasme en uitstraling naar het publiek. Zoals altijd was New Generation weer net even anders. Het publiek waardeerde dit met groots applaus. Het koor behaalde 226 punten wat goed is voor een achtste plaats.

 

Een koorlid vertelt....... (deelname Limburgs Korenfestival)<< >>Notulen Jaarvergadering

You must be logged in to post a comment.