Combo

“New Generation” heeft sinds januari 2002 een combo dat in de huidige vorm bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten. Zij begeleiden de zingende leden bij bijna alle nummers. Het combo is bij alle optredens en uitvoeringen van het koor natuurlijk ook gewoon aanwezig, er zit slechts af en toe een ‘a capella’ nummer tussen ( dwz alleen zang ). Het combo repeteert iedere vrijdag mee met het koor. Af en toe worden de puntjes op de i gezet met een extra repetitie.

De Comboleden

01. Leon Dijkstra – Piano
02. Hugo Rijkhoek – Gitaar
03. Peter Sittrop – Drums
04. Geert Smeets – Bas

Graag zouden wij een tweede vaste gitarist in ons combo willen.
Ben jij die gitarist die we zoeken?

Wat wordt er van je verwacht?

Verwacht wordt dat je dermate vaardig bent met je instrument dat je in ieder geval noten in het juiste ritme kunt spelen en voor een groot deel ‘a vue’ (dwz direct van bladmuziek) kunt spelen. Voor toetsen en gitaar is het van belang dat je ook nog van akkoorden kunt lezen. Je moet altijd aanwezig kunnen zijn op vrijdagavond en bij uitvoeringen.
( kijk bij Agenda of dit haalbaar is.)

Wat kun je van ons verwachten?

Je zal in een combo terechtkomen dat naast kwaliteit vooral ook gezelligheid en muzikale vrijheid voor alle leden nastreeft. Als een nummer dus een keer maar niet wil lukken, is dat geen enkel probleem! Je krijgt naast een veilige plaats om fouten te maken natuurlijk veel ruimte om te groeien bij New Generation. Niet voor niets hebben wij voor nieuwe comboleden een evaluatieperiode. Na een aantal maanden wordt er gekeken of je door wil gaan bij het combo, en of wij met jou verder willen. Tussentijds stoppen kan natuurlijk altijd. Heb je belangstelling om te komen musiceren bij ons, kom dan gerust eens langs tijdens een repetitie. Je bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend deze repetitie bij te wonen. De repetities vinden plaats op vrijdag van 19:00u tot 21:00u, Horizonstraat 77 te Brunssum-Treebeek.
Neem voor meer informatie gerust contact op met de voorzitter van ons koor of stuur een e-mail. (info@koornewgeneration.nl)

Aanmeldstatus

Je bent niet ingelogd.